bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Besöksnäringsdagen 10 november - INSTÄLLD OCH FLYTTAD till 6 April 2021

Inom besöksnäringen har vi tränat sedan i mars på att träffas på ett tryggt och säkert sätt. Det gäller ju givetvis också när vi arrangerar en egen Besöksnäringsdag. 

 

Syftet med dagen är som sagt att samlas för att skapa oss en gemensam bild av det vi varit med om och vad vi har framför oss. Men syftet är lika mycket att visa att det går att mötas på ett säkert sätt. Det kräver att vi håller avstånd och tar ansvar på det sätt vi tränat på hela sommaren. Det finns också möjlighet att vara med via länk.

 

Efter en heldag med besöksnäring i fokus tycker vi det vore trevligt att avsluta med en middag och underhållning. Christian Hellberg som bland annat vunnit Årets kock och tävlat i Kockarnas kamp kommer att vara med och komponera middagen på kvällen. 

 

Programmet i korthet

12.00 Lunch (ange ev. specialkost i meddeladet vid bokningen) 

13.00 Programmet startar

17:00 Avslutar dagprogrammet

18.30 Middag

 

Anmäl om du vill vara med endast på dagen (dagentré), endast på kvällen (middagsentré) eller båda. Vill du medverka både på dagen och kvällen - klicka i både dag- och middagsentré. Detta för att systemet skall kunna hantera maxantal biljetter. 

Kontakta frida@gotlandsbesoksnaring.se om du vill medverka digitalt.

 

Besöksnäringsdagen arrangeras av GFB tillsammans med Region Gotland och Visita.
Maud Olofsson, som är ordförande för Visita är med under dagen och kvällen.

Özz Nûjen moderator

Per Schlingmann trendspanar

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information