bookmark 2 shows style1 City date_range 11 December 2020 - 12 December 2020

Andreas Lundstedt

FREEDOM – The music of George Michael

 

Andreas Lundstedt behöver ingen närmare presentation. Han har underhållit oss med glädje i över 25 år och är en av Sveriges främsta artister med ett pärlband av dundersuccéer bakom sig som ALCAZAR, succéböcker, musikalroller, egna TV program och banbrytande medverkan i Let’s Dance.

 

Nu är han aktuell med föreställningen FREEDOM – the music of George Michael.

11  & 12 december kan ni sitta ner och äta en god trerätters middag och njuta av fantastiska Andreas Lundstedt.

I vår största lokal som vanligtvis rymmer 1000 sittande gäster tar vi nu under rådande omständigheter endast in 300 sittande. Gott om plats och ingen trängsel. Insläpp från 18:00 till 19:30 och showen startar 21:00. Vi har endast bordservering, även för drycken. Dryck beställer ni genom en app som ni enkelt laddar ner. Mer info om detta kommer i god tid innan och kommer även att finnas vid ert bord.

 

Pris: 795:- per person.

I priset ingår garderob, välkomstbubbel, en trerätters middag och sAndreas Lundstedts show - FREEDOM – the music of George Michael.

Här hittar du menyn:

 

https://slagthusetmmx.se/meny-krogmedshow-2/

 

Du kan endast köpa minst 4 biljetter och max 12. Är ni ett större sällskap eller ett företag, maila Stellan på:

stellan@slagthusetmmx.se

 

Har ni några i ert sällskap som önskar vegetariskt/vegan alternativ, meddela detta i god tid på:

bokabord@slagthusetmmx.se

 

Datum:

Fredag 11/12

Lördag 12/12

 

George Michael har varit en musikalisk förebild för Andreas i hela hans karriär och nu har han möjligheten att för första gången kunna skapa en alldeles speciell kväll baserad på popikonens fantastiska låtskatt. Vem kan glömma låtar som Freedom ’90, Faith, Outside, Father Figure eller Careless Whisper? Hitsen är för många att räkna…

 

Andreas är en av Sveriges största entertainers och med sin fantastiska röst som berör och utstrålning som griper tag – uppblandat med de legendariska låtarna från George Michael skapar han magi.

 

En oslagbar kombination du inte får missa!

 

Välkommen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information