bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Ola Salo

Vilhelmsro Gårdscafé presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo intar vår matsal tillsammans med pianisten Christopher Dominique och bjuder på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.

 

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.

 

Vilhelmsro Gårdscafé bjuder in till en julinspirerad kväll. Den inleds med bubbel och pepparkakor. Efter det blir det en julinspirerad buffé som avslutas med godis.

 

Vilhemro Gårdscafé öpnnar kl 18.30 för mat och konserten börjar ca kl 20.00. Ni som går på lunchkonserten lördagen den 28 november så öppnar Vilhelmsro Gårdscafé kl 13.00 och konserten börjar ca 14.30.

Pris för konsert och mat 1.395kr/person. Dryck köper ni på plats. 

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 50 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

Arrangör: Strenge & Wingren AB & Vilhelmsro Gårdscafé 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information