bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Ola Salo

Hällsnäs Hotell & Restaurang presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo intar vår matsal tillsammans med pianisten Christopher Dominique och bjuder på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.
Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.

Välkomnas av glöggdoft, facklor och sprakande eldar på gårdsplanen. Kom in i värmen och avnjut en julinspirerad 3-rätters middag, komponerad av vår köksmästare.

Program:
17:45 Välkomstglögg på gårdsplanen
18:00 Julmiddag
20:30 Konsert

Paket 1:
– Välkomstglögg och pepparkakor
– Julmiddag
– Konsert
1.695kr/person

 

Paket 2:
– Övernattning i del av dubbelrum
– Välkomstglögg och pepparkakor
– Julmiddag
– Konsert
– Frukostbuffé
2.295kr/person

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 80 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. U1ppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 Arrangör: Strenge & Wingren AB & Hällnäs Hotell & Restaurang

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information