bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

MIKAEL RICKFORS - KLUBBSPELNING PÅ NORRTELJE BRENNERI

MIKAEL RICKFORS på NORRTELJE BRENNERI

Äntligen har vi fått till en drömbokning med en av de bästa rösterna i Sverige, Mikael Rickfors i ett intimt koncept; KLUBBSPELNING På BRENNERIET.

Det blir en oförglömlig kväll där vi har komponerat en perfekt 3-rättersmiddag och där ni sitter vid behagfullt dukade bord. Vi börjar med bubbel naturligtvis och lagom till desserten tar Mikael och hans två musikanter plats på scenen nära just er. Det blir en kväll fylld av hans bästa låtar samt spännande berättelser från en 50-årig karriär i musikens tjänst över hela världen. Samt en del anekdoter om Brenneriet från Richard Jansson

 

Praktiska: 

-Samling: Kl 19.00, servering av bubbel alternatit alkoholfritt

-Middag: Kl 19.30 går vi till bords för en härlig 3 rätters middag inne i den sagolika miljön i Brenneriets inglasade lada (förmodligen den enda i sitt slag i välden). Under middagen olika insatser från scenen.

.-Lagom till desserten framträder Mikael Rickfors i en dryg timme. Kan bli längre….

Kvällen beräknas vara slut ca 22.30, men man kan ju fortsätta hänga i vår härliga miljö till 23.30, då bussen avgår till Norrtälje.

 

Varmt välkommen till KLUBBSPELNING På BRENNERIET hälsar,

 

Mikael Rickfors och vännerna på Brenneriet och PJP

 

PS: Evenemanget är coronaanpassat enligt givna riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

DS

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information