bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Greta Get En sanitär angelägenhet.

I det härliga landet Apolonien, strax söder om evigheten i centrum av möjligheten där alla är välkomna och lever hälsosamt i samklang med naturen, där bor också den ohälsosamma rockgeten Greta Get som äter allt, slösar och förpestar som en hel fabrik och lever livet på andras bekostnad.Greta Get sjunger att hon har en mage av stål som tål och bryr sig mindre om hur någon annan har det. Blåsfiskarna i havet, de har däremot problem... De telegraferar upp till Apolonien om hur illa det är ställt med det alltmer växande berget av plastpåsar som håller på att förpesta hela havet med sina föroreningar. Blåsfisk efter blåsfisk håller på att insjukna i den förfärliga påssjukan! Då knackar det på dörren och ”Professor Skräp” kommer på besök. Professorn lär oss hur vi kan omvandla skräp till skoj saker som instrument tex för att på så vis minska föroreningen. Men Greta vägrar lyssna på det och fortsätter förpesta hon smakar på det förgiftade havet och insjuknar snabbt och tas med på en omtumlande resa till Basiluskien... Där är det inte längre självklart att Greta får stanna i livet. Samtidigt ökar klimathotet alltmer...hur ska det gå för Greta? kommer Apolonierna hitta en lösning på växande påsberget?

En interagerande, hälsosam berättelse med mycket fantasi, skoj och skratt! Till de medryckande tonerna av världsmusik och en färgstark sagobok i jätteformat kommer Greta Get, Gunvor Grönkål, Doktor Broccoli och Professor Skräp ta med dig till en saga som vi alla kan lära oss något av!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information