bookmark 4 shows style1 City date_range 23 October 2020 - 24 October 2020

Great Swedish Beer Festival 2020 - Corona version

Detta är en anpassad version av Great Swedish Beer Festival, eftersom situationen i världen inte tillåter oss att genomföra festivalen som vi hade önskat. I år samlar vi lite färre bryggerier och lite färre besökare per pass. Alla gäster blir placerade vid bord och vi kommer att erbjuda ett scenprogram med fokus på svensk öl, dess historia, utveckling och framtid. Det här blir verkligen en festival i den svenska ölscenens tecken!

 

P.g.a. att alla gäster skall placeras vid bord är det endast möjligt att köpa 4-12 biljetter per köp.

 

Passen:

Fredag 23 oktober kl. 17.00-20.00

Lördag 24 oktober kl. 12.00-15.00

Lördag 24 oktober kl. 16.00-19.00 (SLUTSÅLT)

Lördag 24 oktober kl. 20.00-23.00

 

Efter att ditt valda pass är slut tömmer vi lokalen under 1 timma för att välkomna nya gäster. Om du väljer att gå på fler än ett pass måste du dessvärre lämna lokalen emellan och få en ny bordsplacering till nästa pass.

 

Den svenska hantverksölscenen blomstrar, vibrerar och växer för varje dag. Med över 300 verksamma hantverksbryggerier anses Sverige vara ett av världens absolut hetaste öl-länder. På Great Swedish Beer Festival samlar vi massor av svenska hantverksbryggerier och hyllar de som hyllas bör. Vårt första år, 2019, lockade över 4500 besökare till de två passen och festivalen blev nominerad till det ärofyllda priset "Årets Ölutvecklare i Sverige". Välkomna att träffa hjärnorna bakom brygderna, smaka på en uppsjö av olika ölsorter och inspireras tillsammans med Öl-älskare från hela landet. Välkomna till hantverksölsrevolutionen!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information