bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

En förtrollad skattjakt!

210331: Vi ställer in alla shower i april och återkommer med www.magiidetfria.se i maj! Återbetalning sker via nortic och biljettköpare har fått mail/sms. Hör av er till biljetter@tobbetrollkarl.com annars.


Succén från sommaren flyttar in på teater, coronasäkrat såklart med max 50 pers på stor teater! En magisk halvdagsaktivitet för hela familjen, skattjakt, Tobbes nya show på teatern och sist trolleriskola med max femtio personer i publiken! Ta med vänner, fira kalas eller bara ha en magisk, spännande och ROLIG eftermiddag med hela familjen! 


* Inga köer, ingen trängsel
* Fri OMbokning vid sjukdom (maila oss då så löser vi det)
* 50 pers på en teater för 190 pers = bra avstånd mellan sällskapen!
* Handsprit finns överallt i teatern 

 

 

 

Så här går det till:


Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda på djurgården, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner,  på ca 1,1 km, ca 30 min promenad som man kan gå/cykla innan med Gröna lundsteatern som sista anhalt och “skatt”, MYCKET uppskattat! 


När alla femtio är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad familjeshow bara för er, teatern har plats för fyra gånger antalet då vi bara är femtio pers, vi ser gemensamt till att hålla hårt på social distansiering. Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva!

  

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe på tryggt avstånd utomhus. Foto och ev köp av låda sker utomhus oavsett väder för att förhindra köer och trängsel. 


Roligast för barn mellan 3-99 år, men allra bäst för 4-9 år. ;o) 


Sommaren och hösten var helt slutsåld, endast 199kr/pers.

  

Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!

 

 

Sagt om Tobbe i pressen:


Tobbe bjuder på en galen show ute i naturen, skratt, magi, musik och galenskaper utlovas med trick från hela hans 30-åriga karriär som trollkarl!

 

"Han trollbinder sin unga publik, det är en sevärd familjeshow!" - Aftonbladet, Jens Peterson

 

"Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt" - Påscen.se, högsta betyg!

 

"Barnen skrek av skratt!" - Eskilstunakuriren

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information