bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Albin Lee Meldau

Varmt välkomna till en kväll på magiskt fina Hällsnäs Hotell & Restaurang. Njut av god mat och lyssna på Albin Lee Meldau. 

 

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier.

 

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

 

2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”. Nu är han dubbelt aktuell. Dels har han släppt den hyllade skivan ”På svenska”, dels har han varje vecka har släppt en ny låt från The Quarantine Sessions, där vi bland annat fått höra honom tolka Elvis Presley.

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang. Vi kommer endast öppna upp i nuläget för en publik på 80 personer, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. U1ppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 

 

Från klockan 18:30 serverar Hällsnäs Restaurang maten och konserten börjar sedan kl. 20.00.

 

Välj mellan två olika paket:

Tvårätters  och konsert 1.195kr/person  

Tvårätters och del i dubbelrum 1.795kr/person 

 

Arrangör: Hällsnäs Hotell & Restaurang och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information