bookmark 22 shows style1 City date_range 31 October 2020 - 5 December 2020

Det kom så mycket emellan

Som öppningsföreställning på Bergslagens minsta teater presenterar Stadra urpremiären av Ylva Eggehorns nyskrivna monolog Det kom så mycket emellan.

 

Alldeles invid torget i Nora slår vi nu upp portarna för en experimentscen i det verkligt lilla formatet!

För ett år sedan tillfrågade teatern Ylva Eggehorn om hon inte utifrån egen lust och längtan ville skriva en monolog för vår teater. Det dröjde inte länge innan hon svarade ja och hennes process började.

 

Torsdagen 29 oktober går ridån upp för föreställningen, och detta på en scen med en meter i scendjup och två meter i scenöppning.

 

När ridån går upp får publiken möta Christer, som gett sig in i sin garderob för att rensa upp i sitt liv. Och även söka efter de där noterna med musiken som ständigt ringer i hans öron. Tyvärr blir han ideligen förhindrad att göra det han ska, för hela tiden kommer det så mycket emellan. Mitt i allt letande och i all röra, närmar han sig den sköra punkt där det går att möta sig själv. Nu kan hans bästa vän nästan träda fram och minnet av den stora kärleken får bli stark.

 

Pjäsen utspelar sig under 50 minuter och blir till en berättelse om att finna nycklar till sitt liv och sina minnen.

Hos provpubliken har uppsättning skapat stor igenkänning och lockat till många värmande skratt, ja till en befriande känsla i både mage och hjärta. På samma sätt som när man känner att livet, själva livet, finns precis här och nu.

 

Författare:     Ylva Eggehorn

Regi:               Rune Jakobsson

Scenografi:    Märta Fallenius

Ljus/foto:       Dragan Popovic

Sufflös:           Eva Haldert

Teknik:            Renate den Hartog

I rollen som Christer:       Magnus Wetterholm

 

OBS:   INGET INSLÄPP EFTER FÖRESTÄLLNINGENS BÖRJAN!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information