bookmark 38 shows style1 City date_range 23 October 2020 - 19 December 2020

Pianoflyttarna

Pianoflyttarna - en liten upplyftande krogrevy.


Claes Malmberg & Niklas Holtne slår sina pannor och pennor ihop på &Vin i Karlshamn i höst. Ett unikt sceniskt möte, som blir till en färgstark cocktail av total galenskap, nyskrivna sånger, nytänkta tankar och en rejäl portion av personliga hemligheter! Allt tillsammans med en magnifik 2-rätters middag signerat av Restaurang &Vins vassa kockar.

 

Tillsammans med musikern Christian Lindquist.

 

 


Föreställningen spelas för 50 personer i ett noggrant corona-anpassat format.


 

OBS! Info med anledning av COVID-19
Med anledning av den rådande pandemin och de nuvarande riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten kommer föreställningen att spelas för ett begränsat antal personer per kväll och vi kommer att släppa in sällskap för sällskap i restaurangen. Ert sällskap kommer att sitta tillsammans men placeras med avstånd till övriga sällskap i salongen. Det kommer att finnas gott om toaletter, som rengörs löpande under kvällen. Det kommer att finnas handsprit att tillgå. För att minimera trafiken i lokalen, så kommer maten att serveras till ert bord, likaså all dryckesbeställning.  

Liksom i övriga samhället gäller det att tänka på att hålla avstånd, nysa i armvecket och stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk.

 

Kund ansvarar själv för att tillgodose sig avbokningsskydd vid bokning av biljett. Pärlemor nöjesproduktion återköper inga biljetter. Läs mer vad som gäller vid behov av avbokning HÄR.VIKTIG INFORMATION OM FÖRESTÄLLNINGEN OCH DIN BOKNING:

 

- Besök: www.verateatern.se/biljetter-info  För meny och mer information gällande din bokning.

 

- Vid specialkost eller vegetariskt alternativ - Fyller ni i precis efter genomfört biljettköp

Uppge ert önskemål tillsammans med bokningsnamn.  För direktlänk, klicka HÄR

 

- Har du frågor gällande Nortics biljettsystem - Kontakta 0455-61 97 00

 

- Biljetter säljes även via Stora Coop Karlshamn samt Hotel Carlshamn

 

- Boka Hotellpaket HÄR

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information