bookmark 1 show style1 City date_range 30 September 2021

Stöd Tumba Bruks Musiksalonger

Coronapandemin har inneburit svårigheter för många musiker och konsertarrangörer, och vi är inget undantag. Men vi är långt ifrån att kasta in handduken, och har alla avsikter att fortsätta arrangera program, både för vår publiks och våra artisters skull.

 

För närvarande har alla konserter flyttat in på vår youtubekanal. Filmerna där är gratis att ta del av, men vi hoppas att du har möjlighet att lämna ett bidrag. 

 

För er innebär den nya situationen att ni går miste om upplevelsen att komma hit, och för oss innebär det en svår ekonomisk sits. Men när du köper en eller flera stödbiljetter hjälper du oss att täcka kostnader för artistgager, lokalhyra, stämning och underhåll av flygeln, videoproduktion, och så vidare. Med er hjälp kan vi ta oss igenom detta!

  

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information