bookmark 1 show style1 City date_range 15 December 2021

Maia Hirasawas magiska jul med Carl-Einar Häckner

Artisten Maia Hirasawa har bjudit in Carl-Einar Häckner som gästartist till hennes egna nya julshow. Tillsammans kommer de att bjuda på en spännande och trollbindande afton.

Maia Hirasawa har släppt album och turnerat i 12 år, men detta är allra första gången hon ger sig ut i konserthusen på en utpräglad julturné. ”November är en tung månad för mig, men när december kommer med allt som har med julen att göra så blir allt lite lättare. Jag är en sån som bara älskar julen. Julen är magisk, den bara är det.”

Carl-Einar Häckner säger själv om sin del i Maia Hirasawas Magiska Jul: "Jag kommer trolla lite, prata om julen, kanske överraska mig själv i sammanhanget. Blev inspirerad när Maia ringde och fråga om jag ville. ”Vad roligt tänkte jag.” Jag måste givetvis trolla, göra humor. Kanske sjunga en sång?"

Maia Hirasawa har alltid i sitt artisteri gått sin egen väg och även när Maia gör en julkonsert blir det på hennes personliga sätt. Tillsammans med sitt band tar Maia Hirasawa med oss på en musikalisk resa med avstamp i sina egna favoriter från den svenska klassiska julmusiken och blandar in Maia-pop med en touch av det japanska.


Insläpp 18:30

Arrangemanget genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan


Covid-pass vid arrangemang

Från och med den 1 december kommer covidpass att behövas för deltagande vid arrangemang och allmänna sammankomster för fler än 100 besökare.
Information om vilka arrangemang som kräver covid-pass för deltagande finns i Nortic.se där biljetter säljs och i informationen om våra respektiva arrangemang i evenemangskalendern.

För att komma in på ett arrangemang med krav på covid-pass så kommer du i samband med att din biljett kontrolleras också visa upp covidpass samt giltig ID-handling.

Detta gäller endast för personer över 18 år. Barn och ungdomar är undantagna.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information