bookmark 1 show style1 City date_range 26 March 2022

Janne Schaffer My Music Story

Janne Schaffer firar 50 år som yrkesmusiker, 75 år på Jorden och 40 år med Electric Banana Band!

Medverkande: Janne Schaffer, Tobias Wendeler (f.d. Ågren) och Peter Ljung.

 

Janne har spelat med ”alla”. Det blir fantastisk musik; Ted Gärdestad, ABBA, Björn J:son Lind, Electric Banana Band och naturligtvis Jannes egna låtar och massor av storys.

 

MY MUSIC STORY

”I år är det 50 år sen jag började som yrkesmusiker. Innan dess var det 13 år som hobby med vissa framgångar under popens 60-tal. Man kan säga att det är 2 karriärer dels som studiomusiker o dels som solist o låtskrivare. Den musikaliska resan innehåller en hel del, bl a 14 soloskivor, cirka 50 låtar med ABBA, 69 låtar med Ted Gärdestad, 43 år med Björn J:son Lindh, musik till 3 filmer av Lasse Åberg samt all musik till Electric Banana band som i år funnits i 40 år. Föreställningen innehåller musik o berättelser från detta som jag lyckligtvis fått vara med om o som jag tycker är väldigt kul att få dela med mig av.” Hälsningar Janne .

 

För övriga frågor kontakta Nortic på 0455- 619 700.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information