bookmark 2 shows style1 City date_range 23 October 2021 - 23 October 2021

Carbe med gäster (Charlotte Perrelli, Negar Zarassi)

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med den trettonde upplagan av konsertserien "Carbe med gäster"!

 

Höstens konsert gästas av en av Sveriges största artister, Charlotte Perrelli! Även fantastiska sångerskan Negar Zarassi gör en efterlängtad comeback i programmet. Tillsammans med David Carbe och hans band kommer det att bjudas på en mycket varierad konsert - från ballader till schlagers och rock'n'roll!

 

Charlotte Perrelli

Charlotte är en av våra mest folkkära och populära artister som fortsätter att leverera, år efter år!  Har deltagit i Melodifestivalen fyra gånger och vann Eurovision Song Contest 1999 med "Take me to your heaven". 2008 Så vann hon i Sverige med bidraget "Hero" och tävlade för Sverige i Belgrad. Hero blev även 2008 års mest sålda singel och albumet sålde platina. Charlotte har spelat närmare 200 föreställningar som Eva Peron i Evita på Malmö Operan & Göta Lejon där hon fick fantastisk kritik. Hon har även åkt alla större turnéer och ensembleprojekt såsom: Diggiloo, Rhapsody in Rock, Stjärnklart, Tältprojektet mm. Utöver allt ovan har Charlotte släppt 8 soloalbum, varit domare i Talang (3år) gästdomare i Idol, haft sitt egna program i TV4, deltagit mängder av gånger i Allsång på skansen, Lotta på Liseberg, Så ska det låta, sommarpratat mm – listan kan göras hur lång som helst.


Negar Zarassi
En etablerad sångerska med en röst som få! Hennes sprudlande personlighet smittar av sig på publiken och hennes varma sätt skapar en innerlig stämning som når ut i publiken. Negar sjunger både svenska och internationella klassiker och bjuder på storslagna sångnummer som få klarar av i samma klass. Negar medverkade i "Carbe med gäster" våren 2019 och många har önskat en comeback.


BANDET
David Carbe - piano
Johan Walter - gitarr
Simon Johansson - bas
Jonatan Hansson - trummor
Gabriella Josefsson - fiol

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information