bookmark 1 show style1 City date_range 30 May 2022

Fightbox Bootcamp Stureplan 06.00

 

📍Brunnsgatan 5, Fightbox Stureplan

 

JUNI BOOTCAMP SOM STARTAR 30 MAJ KÖR SITT SISTA PASS DAGEN INNAN MIDSOMMAR! (23/6)

 

 

4 VECKOR – 4 PASS I VECKAN - MAX 30 DELTAGARE

 

Under fyra intensiva veckor kommer du tillsammans med gå genom eld och vatten tillsammans. Ni bränner flera tusen kalorier var, svettas floder och har väldigt roligt! Tillsammans varvar vi Cirkelfys med Fightfys och massor av utmanande WODs (Crosstraining, HIIT). Den roligaste träningen som finns, helt enkelt.

Kyss löpbandet farväl ett tag och testa en alternativ träningsform, vi lovar att det är värt det och vi lovar att det kommer bli jobbigt och kul. Kanske kul..

 

ALLA KAN DELTA

I Bootcampet erbjuds 16 varierande och utmanande träningspass med fokus på kondition och styrka i en fungerande symbios. Svettigt och jobbigt, men absolut inte omöjligt

 

06.00 MÅN, TIS, TOR, FRE

 

Detta framgångskoncept har blivit en life changer för många, precis den spark i rumpan som behövs ibland. Fyra roliga och intensiva veckor. Hjälp oss hjälpa dig att komma igång och det kommer bli de mest givande fyra veckorna i din motionskarriär.

 

INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS

 

VI LÄR DIG ALLT DU BEHÖVER. DU TÄVLAR BARA MOT EN PERSON - DET ÄR DIG SJÄLV.

 

VI BJUDER ALLTID PÅ FRUKOST FRÅN JUICEVERKET EFTER PASSET.

 

ALLT DETTA INGÅR:

-Frukost från Juiceverket efter passet

-Kroppscanning (valfritt)

-Introduktionsworkshop dagen innan start

-Rekommenderat kostschema (valfritt)

-30 dagar Lifesum Premium

 

 

EXTRA TRYGGHET MED AV- OCH OMBOKNINGSSKYDD

Om du skadar dig så att du inte kan genomföra Bootcampet har du, med tecknat avbeställningsskydd, möjlighet till full återbetalning fram till dagen innan start. För fullständiga villkor se användarvillkoren.

Frågor om Bootcamp? 📧 maila, vi svarar så fort vi kan.

Läs våra användarvillkor

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information