bookmark 1 show style1 City date_range 27 November 2021

Claes Malmberg med Band

Claes Malmberg tillhör en av landets mest rutinerade stand-up-komiker. Som den osannolike hårdrockaren Ronny Jönsson som komisk figur, blev han snabbt en landsplåga, därefter har han jobbat massor med stand-up-komik. Claes driver hejdlöst med både religionsfrågor, politik och sig själv, är makalöst rolig, oefterhärmlig, explosiv och improvisatorisk.

Claes har även gjort långfilmer, Tv-program, Tv-serier, teater, musikaler och programledarjobb, inte minst tillsammans med parhästen Lennie Norman, med vilken han gjort "Måndagsklubben" i Kanal 5 under flera år.

 

I denna "Countrymusic Comedy" föreställning får vi se och höra Claes tillsammans med Benneth Fagerlunds Orkester. En show med musik blandat med Claes betraktelser över vår tid och hur vårt samhälle ser ut idag.

 

Biljettinformation

Föreställningens längd 1 tim 30 min

 

Biljettpris Ordinarie 395 SEK (inkl serviceavgift 30 SEK). Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå via mailinfo@visitaskersund.se eller tel 0583-810 88.
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information