bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Smith&Thell

KONSERTEN FLYTTAD - NYTT DATUM 26 SEPTEMBER
Under rådande läge med allmän smittspridning av Covid-19 och regeringens beslut att förbjuda offentliga sammankomster med över 500 deltagare, har konserten med Smith & Thell på Slagthuset i Malmö flyttats till 26 september. Redan köpta biljetter till ordinarie konsertdatum gäller för det nya datumet. Biljett köpt innan 2020-03-18 kan återlösas mot full betalning fram till en månad efter ordinarie konsertdatum, alltså 2020-04-28. För att återlösa din biljett, kontakta Nortics kundtjänst på biljett@nortic.se.

Vi ser fram emot en fantastisk konsert med Smith & Thell i höst!

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Smith&Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. Succétåget rullar nu vidare och våren 2020 släpper de ny musik. 26 september kommer Smith & Thell med sitt band till Slagthuset i Malmö!


2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith&Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale.


Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste årens största svenska låtar. 26 september 2020 kommer de äntligen tillbaka till Malmö för att bjuda publiken på en oförglömlig konsertupplevelse inne i Slagthusets teatersalong. 


Biljettpris och info

Numrerad sittplats 395:- inkl. serviceavgift

Konsertstart 19.30


Konserten har fri ålder. Alla konsertbesökare måste ha egen biljett eftersom det är numrerade sittplatser. Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap men måste bära hörselskydd under hela konserten. 


Biljetter släpps 6 december klockan 10:00

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information