bookmark 1 show style1 City date_range Inga föreställningar

Eksjö Stadsfest 26-27 augusti 2022

Eksjö Stadsfest arrangeras av Föreningen Fiesta Eksjö och arrangerades för första gången 2008. Styrelsen i Föreningen Fiesta är helt oarvoderad och till dess hjälp engageras varje år cirka 400 funktionärer och ett antal andra ideella föreningar i närområdet. I dag är stadsfesten en given och viktig tradition i Eksjö och får anses vara en av de största festivalerna i Småland som lockar över 25 000 besökare varje år.


 

På festivalområdet, som ligger insprängt på Stora torget och i Gamla Stan i den unika trästaden Eksjö placeras varje år sju olika scener och cirka 70 olika artister men även annat så som matknallar av alla de slag, mat- och öltält, aktiviteter för barn, gatukonst, gatuartister och mycket mer. Eksjö Stadsfest bokar inte bara Sveriges största artister, vi bokar också massvis lokala artister. Eksjö Stadsfest har sedan starten vurmat för den yngre (och för all del ibland äldre) icke etablerade skaran artister och ger därför dessa artister stora möjligheter att synas och låta för en större publik.


Barn som är under 12 år går in gratis i målsmans sällskap. Från den dag man fyller 13 år måste man ha en ungdomsbiljett. Denna biljett finns endast som en 2-dagars biljett. Från den dag man fyller 18 år måste man ha en biljett som gäller för vuxen. Från den dag du fyller 65 år har du möjlighet att köpa en seniorbiljett. När du byter biljett mot armband måste du vara bredd att uppvisa legitimation.


Vi kan inte garantera plats, var därför på plats tidigt om du vill se en speciell artist.

Vid köp på internet tillkommer 10 kr i serviceavgift.

 

Din biljett är en värdehandling - förlorad biljett ersätts ej!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information