bookmark 1 show style1 City date_range 9 July 2021

Latitud 57, 9-10 juli 2021

Artister för Latitud 57, 2021:

Fredag 9/7: , THE ARK, SVEN-INGVARS, AMONG KINGS & QUEENS, 0491, 

Lördag 10/7:TOMAS LEDIN, FAKE, 0491

  

Sedan 2009 har familjefestivalen Latitud 57 lockat både små och stora musikälskare till Oskarshamns hamn, ett ställe som med sin närhet till både vattnet och stans äldsta delar har kallats Sveriges vackraste spelplats. 2021 kommer bli lika fantastiskt som de tidigare festivalerna.

 

Genom att locka några av landets största musikstjärnor har festivalen på kort tid gjort sig ett namn i festivalsverige, detta utan att kompromissa med den familjära känslan som blivit något av ett kännetecken för Latitud 57, där värme, glädje och musiken står i fokus.

 

Med sitt optimala läge på en halvö i hamnen ligger festivalen bara ett stenkast från Oskarshamns centrum och dess stora utbud av caféer, barer, restauranger och shopping, lätt tillgängligt för de 9 000 festivalbesökare som varje år gästar Latitud 57. För den som hellre vill ta en promenad i stans äldre delar ligger de pittoreska kvarteren Besväret och Fnyket med sina smala kullerstensgator och gamla trähus bara några minuter bort. Varje år sedan starten äger även motorbåtstävlingen Offshore Race rum under festivaldagarna.

 

Du köper biljett till festivalen Latitud 57 och inte en enskild artist.

 

Läs med om festivalen på www.latitud57.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information