bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

The 1974 Abba Tribute Show

I över två decennier har de brittiska medlemmarna i the 1974 tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits. Nu är det klart att de kommer tillbaka till Sverige för en omfattande turné hösten 2020. Under 23 kvällar kommer de blanda musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog med nostalgi och eufori.


Tillsammans har medlemmarna i bandet en imponerande samling musikaliska meriter som sträcker sig alltifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain.” Senast de var på svensk mark spelade de för utsålda hus. Älskar du ABBA, allsång och fest? Då vill du inte missa den här magiska kvällen!


Biljettinformation


Föreställningens längd 2 tim 30 MIN (inkl 20 min paus)

Biljettpris Ordinarie 495 SEK,  (inkl. serviceavgift 35 SEK).

Pensionärspris 450 SEK och Ungdomspris 13-18 år 395 SEK

Åldersgräns 13 år.


Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.


För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå via mailinfo@visitaskersund.se eller tel 0583-810 88.
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information