bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

CREEDENCE TRIBUTE - BOPPERS - LENNIE NORMAN

Nu är det klart Lennie Norman & The Boppers gästar Creedence Tribute!

 

Den nya hyllningsshowen som har premiär i på Sjöterassen i Mariestad april till innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.


”Rockin All Over The World Tour” är en nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas in med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos både gamla och nya fans.

 

The Boppers – Hetare än på många år
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag.

Deras musik har rötterna 50- och 60-talets rockmusik, med otaliga turnéer där de levererar sina låtar med spelglädje och energi. Keep on Boppin!

Nyligen visade SVT en mycket uppskattad dokumentär om bandet.

 

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare
Är tillbaka i högform argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information