bookmark 8 shows style8 cities date_range 26 October 2022 - 13 November 2022

Kikki Danielsson - Himlen kan vänta

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

Kikki Danielsson har tidigare haft flera enstaka konserter i kyrkor men detta är första gången hon gör en regelrätt turné och besöker utvalda kyrkor under hösten 2022.

 

På konserten kommer vi att få höra flera låtar från de senaste skivorna men självklart alla de mest älskade sångerna ur Kikkis  långa karriär, till exempel Bra vibrationer, Miss Decibel, Dag efter dag med flera.

Kikki Danielsson har varit aktiv som professionell sångerska sedan sent 60-tal och har hunnit delta i Melodifestivalen hela 10 gånger och dessutom i norska motsvarigheten vid ett tillfälle.Kikki Danielssons karriär tog fart ordentligt i mitten av 70-talet när hon började som sångerska i Wisex. De medverkade i Melodifestivalen 1978 med Miss Decibel (skriven av Lasse Holm) Kikki var under 80-talet sångerska i countrypopbandet Chips som vann Melodifestivalen 1982 med låten ”Dag efter dag”. Vann Mello gjorde Kikki även 1985 då hon som soloartist framförde megahiten ”Bra vibrationer”.


Kikki deltog i åttonde säsongen av programmet ” Så mycket bättre” där hon tolkade låtar av bland annat Uno Svenningsson, Sabina Ddumba och Eric Saade.

 

Medverkande förutom Kikki: Sören Karlsson och Gunnar Frick.

 

FÖR RULLSTOLSPLATSER - maila ida@monarch.se

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information