bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

PETRINA SOLANGE - NU ÄR JAG HÄR

Viktig information!


På grund av Folkhälsomyndighetens snabbt beslutade restriktioner måste vi tyvärr införa covidpass för denna föreställning. För inträde till föreställningen krävs att du är fullt vaccinerad och kan uppvisa ett giltigt covidbevis + legitimation.


Föreställningen börjar kl: 20:00. Insläppstid kl: 19:00.

 

 

 

Fråga vem som helst som har lite koll på svenska stand up-scenen och alla kommer svara samma sak. Ingen är roligare än Petrina Solange. Men ända sen starten på sin karriär har Petrina ändå låtit publiken längta. Jättelänge. Men nu är det slut med det. Sveriges roligaste ger sig ut på sin första soloturné.  


Petrina är en flerfaldigt prisbelönt komiker och en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne hon pratar om på scenen. Med föreställningen ”Nu är jag här” ger hon sig nu ut på sin första sverigeturné med en helt egen föreställning. Som vanligt är inget ämne fredat. Petrina låter hälsa att publiken kan vänta sig reflektioner och grova skämt kring prostitution, aborter, vita medelålders ”gambiakvinnor”, att leva i Skåne och mycket mer.


Petrina Solange är född 1990 och uppvuxen i Degeberga i Skåne. Redan 2013 vann hon Årets Nykomling på Svenska stand up-galan och blev sedan utsedd till Årets Kvinnliga Komiker både 2015 samt 2018. Hon har medverkat i flera säsonger av SVT’s Släng Dig i Brunnen, Parlamentet på TV4 och Confessions på Comedy Central. Hon driver även podcasten Måndag samt ståuppklubben Under Jord i Malmö.


Föreställningen är ca 90 min inkl paus. 


FRÅGOR OM TURNÉN

Karl Törnros

karl@monstera.se

 

PRESS & INTERVJUFÖRFRÅGNINGAR

Emil Cardebrant

emil@dobbler.seNortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information