bookmark 2 shows style2 cities date_range 30 September 2022 - 28 October 2022

Från Broadway till Duvemåla 2021

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets  återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!


Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.


Föreställningen som pressen kallat ”musikalernas Diggiloo” såg dagens ljus 2016 när sångerskan och musikalartisten Viktoria Tocca på eget initiativ bokade Berwaldhallen i Stockholm. Vad som från början var tänkt som en engångsföreteelse växte snart till att bli en av Sveriges mest framgångsrika scenshower – älskad av såväl kritiker som publik.

 

Sedan dess har Från Broadway till Duvemåla samlat ett tjugotal av våra mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer från Luleå i norr till Ystad i söder.

 

Medverkade 2022:

Laila Adéle, Jakob Stadell, Viktoria Tocca, Patrik Martinsson och Malena Tuvung. Till detta ett eminent fyramannaband lett av kapellmästare Carina E. Nilsson. Musiker är Magnus Josephson, Magnus Eugenson och Fredrik Bergström.

 

MISSA INTE SVERIGES STÖRSTA MUSIKALFEST!

Läs mer här: www.franbroadwaytillduvemala.se/#medverkande

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information