bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Håll svanslängds avstånd (tidigare Dinosaurierna Vaknar)

OBS! Temat och titeln på föreställningen är ändrat från "Dinosaurierna Vaknar" till "Håll svanslängds avstånd" - min nya show som är bättre, roligare och mer aktuell. Detta är samma föreställning som spelades på Kalmar slott i somras. 

 

Biljettantalet är begränsat till 50 på grund av förbudet mot större sammankomster.

Alla besökare måste ha biljett så att jag vet exakt hur många som kommer. Tidigare var det fri entré (biljett krävdes ej) för barn under 3 år som sitter i knät. Detta gäller inte längre eftersom vi då blir fler än 50 i publiken och jag som arrangör kommer bryta mot reglerna. För er som köpt biljett tidigare och planerat ta med barn under tre år gratis kommer information via mejl. Tack för er förståelse. 

 

/Pappa Kapsyl

 

Entré: 165 kr/person

 

OM PAPPA KAPSYL

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn. Som flitig liveartist och med en populär Youtube-kanal har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare.

 

www.pappakapsyl.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information