bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Robin Hood The Musical

Föreställningen av Robin Hood The Musical i Kristianstad och Göteborg är inställda. Berörda kunder kommer att få mer information via mail."Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikalproducenter ger nytt liv till ännu en klassiker: 

ROBIN HOOD – THE MUSICAL 

med bl.a.: IDOLVINNAREN MARTIN ALMGREN, JOAKIM NÄTTERQVIST FRÅN "ARN", 

CHRISTIAN ARNOLD, ELISA BRYANT, AXEL SCHYLSTRÖM, 
PATRIK MARTINSSON OCH STOR ENSEMBLE 


Succén är ett faktum!

 

”Rolig och barnvänlig ”Robin Hood”-musikal med bra nyskriven musik”

-Aftonbladet

 

”Världsklass”

-ZINAT PIRZADEH

 

”Riktigt grymma actionscener”

-Marcus Birro

 

”Proffsigt och roligt. Barnen älskade det!”


 

ETT RIKTIGT ÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN

 

Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. Dom gyllene lockarna trillar fram under hooden. Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Är det en synvilla, eller är han verklig? Vad tror du?

 

Kom med till den beryktade Sherwoodskogen och ta del av det spektakulära äventyret om den fredlöse legenden Robin Hood som med sitt mod utmanar och trotsar den egocentriske Prins John och den elake och inte helt smarta Sheriffen av Nottingham. Upplev när Robin och hans gäng, tillsammans med Brother Tuck och Little John, bekämpar prins Johns tyranneri. Känn gnistorna mellan Robin och Kung Richard Lejonhjärtas dotter, den vilda och undersköna Marion. 

 

Kommer Prins John att härska i tid och evighet eller kommer Kung Rickard tillbaka och återtar tronen. Lyckas Marion fly från slottet eller missar Robin målet med sina pilar? Se, känn och våga följa med till Sherwoodskogen och det stora äventyret Robin Hood - The Musical.

 

Vi lovar häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!    

 

I rollerna: Christian Arnold, Elisa Bryant, Martin Almgren, Joakim Nätterqvist, Axel Schylström, Tilde Fröling, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Tomas Åhnstrand, Henning Ledstam, Annie Lundin, Jesper Cameron, Bob Hellberg, Anna-lill Karlberg, Anna Christersson, Ella Snellman, Maria Edner, Mats Genfors, Fredric Bengtsson 

 

Manus & Regi: Robert Dröse 

Nyskriven originalmusik: Martin Landh & Peter Nygren 

Koreografi: Robert Dröse & Gustaf Mardelius 

Kostymdesign: Peter Englund (Peep Stockholm) 

Scenografi: Erik Fredriksson  

Producent: Anna Norberg 

 

 

Världspremiär: Stockholm Waterfront 27 Oktober 2019 följt av Sverigeturné 2019/2020 

Webb: www.drosenorberg.se/robinhood 

Facebook: www.facebook.com/drosenorberg

Instagram: www.instagram.com/drosenorberg


Bokning av rullstolsplatser görs via Nortic Callcenter tel. 0455-619700 (knappval 1)

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information