bookmark 402 shows style1 City date_range 3 June 2023 - 2 September 2023

Reguljärtrafik Torekov - Hallands Väderö (2023)

Väderötrafiken rekommenderar resenärer att förhandsboka överfarten till Hallands Väderö eftersom resenärer med obokade biljetter kan få vänta innan de kommer med en båt till Hallands Väderö.

 

Bekräftelse och biljetter skickas per e-post eller SMS (val). Varje bokning har ett bokningsnummer och varje biljett i bokningen har en unik QR-kod som scannas vid ombordstigning. Glöm inte att vid biljettköp ange alla passagerare som skall resa, även gratis barn, 0-3 år, vilka också behöver var sin biljett för vår passagerarregistrering. För snabbare ombordstigning välj SMS biljett!

 

Bokade passagerare skall vara i anvisad kö med giltig biljett senast 15 minuter innan avgång (högsäsong). I annat fall är bokningen förverkad och rederiet kan inte garantera överfart till bokad avgång. Bokad biljett gäller som obokad på övriga avgångar än den som är angiven på biljetten (gäller samma avresedag). Man skall då stå i obokad kö. Passagerare med obokade biljetter (t.ex. biljetter sålda i biljettkiosken) reser i mån av plats. Väderötrafiken säljer inte fler biljetter än vad det finns plats på båtarna. 

 

Passagerarkapacitet: M/S Sund 250 personer, M/S Nanny 150 personer. 

 

Hemresan är ej bokningsbar utan man ställer sig i kö vid Sandhamnsbryggan. Alla som åkt ut kommer hem.

 

Återköp av biljetter sker endast om turen ställs in utav Väderätrafiken pga dåligt väder, tekniska problem eller sjukdom. Ett SMS/Email-utskick kommer då från Nortic.

 

*Biljettleverantörens bokningsavgift för internetköp tillkommer och läggs ovanpå biljettpriset.

 

*Avbeställningsförsäkring administreras inte av Väderötrafiken och ingår inte i vårt erbjudande utan är en tjänst biljettleverantörn erbjuder.